Παραλίες στην Αλόννησο

 

Η Αλόννησος είναι ένα μαγευτικό, καταπράσινο νησί με πανέμορφες παραλίες διάσπαρτες κατά μήκος της ακτογραμμής της. Προσφέρεται για απίστευτα χαλαρωτικές διακοπές με κολύμπι στις μαγευτικές της παραλίες, πεζοπορία στα αμέτρητα μονοπάτια που υπάρχουν καθώς και αρκετές άλλες δραστηριότητες.
Ανήκει στις Βόρειες Σποράδες και μαζί με τις νήσους Περιστέρα, Κυρά Παναγιά, Ψαθούρα, Πιπέρι, Σκάτζουρα και Γιούρα, καθώς και 22 βραχονησίδες, συνθέτουν το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Βορείων Σποράδων, ένα μοναδικό θαλάσσιο οικοσύστημα.

 

Τυρκουάζ αποχρώσεις, οργανωμένες ή παρθένες παραλίες και μέρη που προφέρονται για εξερεύνηση, χαλάρωση και… φωτογράφιση. Ο Άγιος Δημήτριος ,το Κοκκινόκαστρο, ο Λεφτός Γιαλός, ο Μεγάλος Μουρτιάς ,η Μηλιά και η Χρυσή Μηλιά αποτελούν αντιπροσωπευτικά παραδείγματα οργανωμένων παραλιών.

 

 

 

Δραστηριότητες στην Αλόννησο

Ομοιοπαθητική

Η Διεθνής Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής βρίσκεται στην Αλόννησο και ασχολείται αποκλειστικά με την διδασκαλία της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

Ο σκοπός της Διεθνούς Ακαδημίας είναι η εκπαίδευση σπουδαστών Ιατρικής, ιατρών, και άλλων ειδικοτήτων υγείας για να αποκτήσουν το δίπλωμα Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής σύμφωνα με τις αρχές του Dr Samuel Hahnemann.

Η ακαδημία βρίσκεται 900 m απο τις εγκαταστάσεις μας και προσφέρονται ειδικές τιμές στους σπουδαστές της.

Περισσότερα για την Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής:
http://www.vithoulkas.com
https://www.vithoulkas.edu.gr